Članarina za sezono 2014/15 (PRIJAVE ZAPRTE)

Prispeval Klub navijačev.

clanarinasezonapetnajst

Objavljamo vse informacije o članarini za sezono 2014/15

PRIJAVE ZA ČLANSTVO DO NADALJNEGA ZAPRTE. ČLANARINA ZA SEZONO 2015/16 SE BO ZAČELA POBIRATI KONEC MAJA 2015.

Pozdravljeni navijači AC MILAN-a, najboljšega kluba na svetu!

Naš vse slovenski navijaški klub AC Milan Slovenija je februarja 2014 praznoval dve leti, v tem kratkem času ima za seboj že kar nekaj uspešno izpeljanih projektov. Klub vedno bolj pridobiva na veljavi in ugledu, število navijačev in članov pa vztrajno raste. To se dokazuje tudi na obisku samih tekem na katere hodimo v velikem številu. Samo v letošnji sezoni smo na tekme Milana peljali več kot 300 navijačev Milana.

Milan je sezono s povsem prenovljeno ekipo začel slabo in neprepričljivo, toda navijačev slabi rezultati niso odvrnili od ogleda tekem ampak ravno nasprotno. Povpraševanje je bilo iz meseca v mesec večje, na tekme je z nami začela potovati večja skupina stalnih navijačev prav tako pa z nami potujejo tudi navijači, ki (še) niso člani našega navijaškega kluba. Obiski v tako velikem številu so kar velik organizacijski zalogaj in da na teh izletih vse poteka nemoteno skrbi izkušena ekipa navijaškega kluba, ki ima za seboj že kar veliko število organiziranih ogledov tekem in lahko se pohvalimo, da do tega trenutka še ni bilo nobenih težav pri organizaciji, kar samo dokazuje, da se dela dobro in da smo vredni zaupanja. Vsekakor pa nikoli ni tako dobro, da ne bi moglo biti še boljše zato, se bomo trudili še naprej in skušali biti še boljši kot do sedaj.

Sezona 2013/14 se počasi končuje in za vse nas milaniste je bila zelo boleča. Ponovo so se vrstili slabi rezultati, ki niso vlivali optimizma. Na začetku koledarskega leta je krmilo ekipe prevzel Clarence Seedorf in pod njegovim vodstvom je ekipa oživela in se približala mestom, ki vodijo v Europa League. Še jeseni se je zdelo to nemogoče, kajti Milan se je v določenih trenutkih spogledoval z izpadom. No vsi smo vedeli da se bomo prej ali slej vsaj nekoliko pobrali in začeli plezati na lestvici. Utrinke sezone si lahko preberete tudi v naši KOLUMNI.

V pretekli sezoni smo vas popeljali tako na tekme prvenstva, kot tudi lige prvakov. Začeli smo s kvalifikacijsko tekmo s PSV-jem, ko smo se v Milano ponovno odpravili z avtobusom, ki je bil letos redni prevoz. Skupaj smo si ogledali 12 tekem: PSV, Celtic, Napoli, Fiorentina, Barcelona, Ajax, Roma, Inter, Atletico Madrid, Juventus, Udinese in domačo tekmo z Interjem. Nekaj tekem pa smo si ogledali skupaj v športnih barih v Ljubljani in Mariboru. Tudi letos smo se udeležili futsal turnirja, ki je potekal med navijaškimi klubi in se žal poslovili v osmini finala. Zmago bomo skušali osvojiti na turnirju v novi sezoni. Še vedno za vas opravljamo nakupe uradnih izdelkov AC Milana, ki jih je mogoče pri nas dobiti tudi do 15 % ceneje. Tudi sami smo predstavili klubsko modo in vsem članom podarili nove klubske majice. Nekaj jih je še na voljo tudi v prosti prodaji.

Letošnje oglede smo zaključili z milanskim derbijem, ki smo ga po treh letih končno spet zmagali. Ostale naše reportaže si lahko ogledate in preberete tukaj: REPORTAŽE. Če bo vse po sreči si bomo šli ogledati tudi trening center Milanello in si od blizu ogledali kako potekajo treningi na najvišjem nivoju. Lani se nam ta želja žal ni uresničila, saj so v upravi potekale razne »vojne« in tako nam žal niso mogli ustreči. Vseeno smo se na »blef« decembra odpravili tja in opazovali naš trening center izpred vhoda.

Navijaški klub AC Milan Slovenija poleti torej ne bo preveč počival, kajti čakajo nas novi izzivi in nove zmage. Vsi tisti, ki ste že član našega navijaškega kluba ali bi to želeli postati in bi si radi (spet) ogledali tekmo AC Milana v živo na San Siru, z nami doživeli nepozabne avanture, trenutke in zmage ste vabljeni, da se nam pridružite v novi sezoni. Verjemite, ne bo vam žal. Za vse nove in stare člane potekajo akcijske cene za plačilo članarine vse do konca julija (KONEC AKCIJE). V avgustu bomo zbirali še zadnje prijave, nato pa včlanitev v sezono 2014/15 ne bo več mogoča.

Več informacij o dogajanju v našem navijaškem klubu in AC Milanu pa si lahko preberete na naši spletni strani www.acmilan.si in na naši facebook strani AC Milan SI, ki ima že več kot 2700 všečkov. 

Lep pozdrav vsem navijačem in se vidimo v naslednji sezoni!

Forza Milan!

 

Na kratko o tem kaj članstvo nudi:

- Karte za vsako domačo tekmo AC Milana

- Cenovno ugodne oglede tekem v živo

-10% popust v uradnih trgovinah Milan store in mega store ter 15% pri spletnih skupinskh nakupih preko uradne spletne trgovine e-store.

- Člansko izkaznico in priročno darilo. Letos boste po vsej verjetnosti prejeli šal Kluba navijačev AC Milan Slovenija.

- Vabljeni na raznorazna družabna srečanja kot so pikniki, nogometni turnirji, ogledi tekem v lokalih

- Redno boste obveščeni o dogajanju v navijaškem klubu in AC Milanu

- Nižje cene pri nakupu artiklov navijaškega kluba

Letna članarina za sezono 2014/15

Pristopnina:  25 € do konca avgusta. 22 € do konca julija (Konec akcije)

Podaljšanje članarine: 20 € do konca avgusta. 17 € do konca julija (Konec akcije) 

Pristopnina/podaljšanje članarine U18: 12 € do konca avgusta. (vsi mlajši od 31.12.1996)

Včlanitev ali podaljšanje članarine po avgustu 2014 ne bo več mogoče.


Če se želite včlaniti lahko to storite na staromoden način preko pošte in spodnje pristopnice ali pa preko novega e-obrazca, ki smo ga prvič uvedli za sezono 2014/15.

PRENESI PRISTOPNICO

E-OBRAZEC

Primer položnice

BODITE POZORNI NA KODO IN NAMEN, drugače se obračuna še dodatnih 20%!

Prijavnico lahko po pošti pošljete na naš email naslov:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , ali pa na naš poštni naslov:

Klub navijačev AC Milan Slovenija

Mariborska cesta 18

2327 RAČE

 

Vsi, ki ste že včlanjeni in imate aktiven status, pa samo nakažite 17 € (ali 12 €, če ste mlajši od 18 let) na naš TRR (slika položnice zgoraj). V primeru, da vam ne odgovorimo na mail v roku treh dni, nam pošljite potrdilo na naš email naslov:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Članarino lahko tudi osebno izročite oz. plačate v naslednjih krajih:

  • RAČE/MARIBOR: Davor (040 599 183)
  • LJUBLJANA: Andraž (041 531 629) in Anej S. (041 209 802)
  • NOVO MESTO: Peter (040 147 789) 
  • KOPER: Alen (070 505 551)
  • AJDOVŠČINA/NOVA GORICA/SEŽANA: Anej Š. (040 544 428)
  • KRANJ: Dražen (051 435 572)
  • MURSKA SOBOTA: Smiljan (051 627 758)

Za več informacij, nas lahko tudi pokličete na 040 544 428 - Anej, ali pa na 040 599 183 - Davor.

HVALA ZA ZAUPANJE!


Davor Krepfl
Predsednik AC Milan Slovenija

podpis